Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като Русев“

...
Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като Русев“
Коментари Харесай

Българин - звезда в кеча, атакува трима кечисти ВИДЕО

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, прочут като „ Русев “ от WWE и „ Миро “ от AEW, безусловно прецака Малакай Блек и свормирания от него „ The House of Black “.

Блек, който е във омраза с родния спортист, взе участие в конфликт, който беше част от шампионата за установяване на първите в историята на кеча първенци при тройките в All Elite Wrestling. Двубоят беше част от събитието AEW Rampage 56, провело се в Кливланд, Охайо.

Неговият тим включваше Броди Кинг и Бъди Матюс, а техни съперници бяха „ The Dark Order “ – Алекс Рейнолдс, Джон Силвър и Тен.

Точно когато „ The House of Black “ владееха самодейността в срещата, Миро се появи край кръга и незабавно беше атакуван от Броди Кинг и Бъди Матюс.



Това, дружно с разконцентрацията на Малакай Блек, беше употребявано от Алекс Рейнолдс, който употребява момента и тушира Блек.

След края на дуела триото „ The House of Black “ започнаха да постановат родната звезда в развлекателния спорт, само че на помощ му се притекоха легендата в кеча – Стинг и друга от звездите на организацията – Дарби Алин, което най-вероятно значи, че може да се стигне до новосвормирано трио между Миро, Стинг и Алин!





Припомняме, че Миро се завърна в All Elite Wrestling след към 2 месеца неявяване през предходната седмица. Тогава той се намеси в един от дуелите, а точно против изгряващата звезда на организацията – Бъди Матюс, който е и член на „ The House of Black “.

Преди това българинът взе участие в четворен конфликт за най-новата купа в кеча – AEW All-Atlantic. Мегасблъсъкът за пояса се организира сред четирима кечисти, вид „ съдбовна четворка “. В него, с изключение на Миро, присъединяване взеха и Малакай Блек, Пак, както и Кларк Конърс от най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Именно Малакай Блек попречи на Миро да завоюва шампионския колан откакто българинът беше сложил в своята хватка за предаване Конърс. Тогава Блек се качи на кръга и осуети проектите на родната звезда за краен триумф в срещата!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР